Review Whirlpool WKFO 3O32 P X

Una din cele mai apreciate mașini de spălat vase standard, este modelul de la Whirlpool WKFO 3O32 P X, iar acest lucru se datorează faptului că eficiența și rezulatul vaselor spălate este foarte bun. Cu alte cuvinte, cred că este cea mai bună mașină de spălat vase din gama Whirpool, dacă o mai judecăm după preț și calitate.

Fiind o mașină de spălat vase standard, este perfectă pentru cei care nu au avut ocazia să încorporeze mașina de spălat odată cu noua mobilă de bucătărie. Datorită designului său, este una din cele mai frumoase mașini de spălat vase care se pot monta în cadrul unei bucătării existente și nu numai; dimensiunile sunt clasice sunt respectate cu strictețe, ceea ce face montarea, instalarea mașinii să fie foarte ușoară.

Review mașină de spălat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X

Acum câteva luni de zile era în căutarea unei mașini de spălat vase standard pentru mobila mea de bucătărie și căutam un model foarte elegant și care să se potrivească perfect în locul unei uși care are lățimea de 60 cm pe interior. După ce am căutat păreri și cele mai bune mașini de spălat vase standard, am descoperit modelul Whirlpool WKFO 3O32 P X. Este una din cele mai bune mașini de spălat vase clasice, care poate fi montată normal și care arată super bine.

În consecință, am decis să scriu acest review și părerea mea despre mașina de spălat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X deoarece este una din cele mai bune achiziții pe care le-am făcut până în momentul de față; adică sunt foarte mulțumit de alegerea făcută.  După ce mi-am făcut comanda și mi-a ajuns mașina, am îndepărtat zona de dulap de la bucătărie și am montat-o chiar eu; am avut nevoie de un nou robinet și o scurgere în zona respectivă și am apelat la un instalator.

Cum se instalează o mașină de spălat vase standard ?

După ce te asiguri că modelul ales de tine nu depășește lățimea de 60 cm și adâncimea de 55-57 cm, poți să începi să dezmembrezi partea de bucătărie unde va veni mașina de spălat. Ai nevoie de un robinet pentru apă, recomand să fie cu sistem de închidere pentru siguranță și un sistem de scurgere pentru apă uzat. Aceasta se poate racorda la sistemul de scurgere al chiuvetei.

Pe lângă acestea, ai nevoie de o sursă de energie. Eu am avut o priză în zona imediat următoare și am conectat-o acolo. Dacă nu ai, recomand să duci 2 fire și să montezi o priză în perete pentru alimentarea ei. Nu recomand să o folosești împreună cu frigiderul sau cuptorul încorporabil; să fie pe circuit separat, cel mai bine.

După ce ai conectat mașina, o poziționezi la marginea exterioară și totul este gata. Totul durează 1 zi, după ce ai rezolvat partea cu apa, scurgerea și aliemntarea cu energie electrică. Mașina este simplu de legat la apă, scurgere și curent, dacă ai deja țevile și priza existente.

Una din cele mai silențioase mașini de spălat vase standard

Încă de la prima folosire, am constatat că mașina este foarte bine izolată, deoarece nu se aude aproape deloc. Indiferent de programul selectat, pot spune că este cea mai silențioasă mașină de spălat vase pe care am auzit-o, facând o comparație cu ce modele au prietenii mei. Fie că spală, fie că uscă paharele, mașina este foarte silențioasă.

Ușa este suficinet de groasă pentru a atena toate zgomotele produse de ea, iar asta se datorează celor de la Whirlpool, care au îmbracat serios ușa în materiale speciale, pentru o antifonare excelentă. Calitatea ușii este foarte bună, sistemul de închdiere este metalic, iar mânerul este foarte zdravăn și rezistent.

Mașină de spălat vase ușor de folosite – programe multiple

Avem un panou central cu afișare programe, durata și alte informații, precum și butoane de tip touch, pe partea superioară a ușii, de unde putem selecta programul dorit. Informațiile afișate la exterior sunt ușor de interpretat, nu am avut nici o problemă cu ele până acum. Mașina de spălat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X are 10 programe prestabilite pentru spălare, curățare și uscare, care le poți folosi funcție de numărul vaselor, de murdăria de pe ele și dacă ai nevoie de o clătire rapidă.

Eu folosesc mașina pe câteva progrmare deja foarte utile mie și anume; program de spălare rapidă, program de uscare rapidă și program normal atunci când sunt plecat de acasă. Durata programului normal este de aproximativ 1 ora, timp în care pot încarca la maximum iar calitatea de după program este foarte bună; adică vasele sunt curate, uscate fix cum îmi doresc eu.

O altă funcție foarte utilă, este programarea întărziată, pe care o folosesc atunci când am musafiri și plec acasă sau în alte condiții. Programez rapid mașina, pun vasele în ea și totul va fi gata la ora programată. Este chiar simplu să programezi mașina pentru vase și să fie curate pe final.

Mașină de spălat vase cu capacitate mare

Mașina are o capacitate de 14 seturi, unde poți pune la spălat chiar multe vase și pahare. Pentru mine, o familie de 4 membri și uneori 5, este suficient și foarte încăpătoare. Nici nu aveam nevoie de o mașina pentru spălat vase cu o capacitate mai mare de 14 seturi, fiindcă chiar nu aveam nevoie; îmi este suficientă aceasta, pentru că pot spăla vasele adunate pe 2-3 zile, fără nici o problemă.

Mașina poate fi încărcată și la jumătate, deoarece are senzor special și tehnologia al 6-lea Simț. Coșul superior este justabil, deci poți pune vase de dimensiuni mari în ea. Spațiul pentru pahare și tacâmuri este și el foarte mare și util, deci nu sunt probleme din acest punct de vedere. Este perfectă pentru o familie de 3-4 persoane, fără probleme.

Funcții de securitate potrivite

La acest capitol, mașina este eschipată cu senzor pentru sare, protecție împotriva indundațiilor și filtru autocurățare. Acestea 3 trebuie să existe pe orice tip de mașină pentru spălat vase, pentru a beneficia de o experiență sigură, pe toată durata exploatării aparatului. Sarea este un agent puternic, care acționează pe piesele interioare, care se pot înfunda sau coroda.

Sistemul pentru protecție indundație este foarte util în cazul în care se defectează ușa sau există o pierdere de apă din instalația mașinii; imediat se oprește alimentarea direct de la conducța de apă.

Mașină de spălat vase cu consum redus de apă

Sincer nu am simțit o creștere seminificativă a consumului de apă lunar, de când am început să folosesc acest model de mașină. Producătorul indică un consum anual de 2660 litri, din care reiese faptul că lunar consumăm 221 litri, iar dacă transformăm în metri cubi, rezultă un consum facturat de 0,2 mc apă pe lună. Costul este mic, iar consumul este foarte mic.

Consumul per ciclu real este de aproximativ 0,10 mc de apă, ceea ce mi se pare a fi foarte puțin. Nici nu se simte la facutra de apă, chiar dacă o folosești în fiecare zi. Din punctul meu de vedere, consumul de apă nu este o problemă pentru acest model Whirlpool WKFO 3O32 P X.

În concluzie, mașina de spălat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X este un best-buy al momentului. Eficiența este foarte bună, spălatul vaselor a devenit o plăcere, iar nivelul de zgomot și consumul este foarte redus.

Calitatea Whirlpool este observată în cele mai mici detalii, plasticurile din interior și inoxul sunt îmbinate perfect, mașina se poate încadra foarte rapid în zona inferioară a bucătăriei și totul funcționează fix cum m-am așteptat. Pun vasele în mașină și le scot curate și uscate. Programele sunt foarte utile, multipe și de o eficiență maximă. Mă declar pe deplin mulțumit de acest model de la Whrilpool.

Masina de spalat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X

  • Funcție Power Clean Pro – spălare puternică
  • 14 seturi, 10 programe foarte utile și eficiente
  • afișaj digital și butoane de tip touch
  • silențioasă și rapidă pe funcții Turbo + AutoCurățare
  • sertare retractabile – spațiu mare pentru vase
  • coș special pentru tacâmuri – pahare
  • motor de tip Inverter – foarte silențios și bun
  • consum foarte mic de apă – insesizabil la factură
  • design și calitate foarte bună – materiale premium
  • află prețul aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.