Review Side by side Samsung RS50N3513SA/EO

Unul din cele mai apreciate combine frigorifice side by side este modelul Samsung RS50N3513SA/EO. Acesta se remarcă prin cele mai noi tehnologii de funcționare, precum partea de Full No Frost, motor de tip inverter și dispenser special.

Pe lângă aceste specificații de top, acest model se remarcă prin designul premiat, calitate premium la exterior și interior, precum și o funcționalitate rapidă, sigură și de durată. Spațiul de depozitare al acestui model este foarte mare, caracteristică ce îl clasează în topul celor mai spațioase frigidere side by side marca Samsung și nu numai.

Păreri și review la Side by side Samsung RS50N3513SA/EO

Anul acesta am decis să îmi schimb vechea combină frigorifică și să aleg un model side by side de la Samsung. Am ales această marcă datorită faptului că restul electrocasnicelor din bucătărie sunt marca Samsung, iar până în momentul de față sunt mulțumit de eficiența lor. Am mai ținut cont si de aceste recomandări cu privire la alegerea celei mai bune combine frigorifice.

Am căutat cele mai bune combine side by side și am constat că acest model ar fi alegerea cea mai potrivită pentru mine; modelul are spațiu de depozitare dublu față de vechiul frigider, are dozator/dispenser pentru gheață și un compresor digital de calitate. Mai mult de atât, voiam un side by side pentru că are 2 uși la deschidere, groase, stabile și care au un aspect premium. M-am orientat spre un side by side atent finisat, de calitate și cu review-uri bune.

Afișajul este de tip digital, designul este de tip minimalist, iar dispenserul este atent inglobat în ușa acestuia. La partea de înălțime, voiam un side by side la care să poată ajungă și soția mea, eu fiind un tip înalt; Samsung RS50N3513SA are o înălțime de 178 cm. Controlul de pe panoul central se face prin Touch.

Side by Side cu spațiu mare de depozitare – 501 litri

După ce am fixat combina la locul potrivit și am început să depozitez alimente în el, am constatat că spațiul este mult mai mare decât mă așteptam. Volumul pentru partea de frigider este de 357 litri, iar pentru congelator, partea laterală este de 144 litri.

Raportat la frigiderul vechi, acesta avea un total de 320 litri cu tot cu congelator. Sincer nu mă așteptam să încape atât de multe în el; uneori constat că am frigiderul mai mult gol, decât plin.

La partea de congelator, avem un spațiu la fel de mare, în care pot să îmi toate alimentele care necesită congelare și nu numai; le pot depozita peste an, fără probleme și mai pot aduce și excesul de la părinții mei.

În plus, nu mai trebuie să stau aplecat pentru a ajunge la congelator și nici să dezghet pentru a înlătura gheața; are sistem Full No Frost, care nu produce gheață.

Combină frigorifică side by side foarte silențioasă – Samsung RS50N3513SA

Datorită faptului că acest aparat trebuie să mențină o temperatură scăzută într-un spațiu foarte mare și motorul este de generație nouă, de tip inverter, nivelul de zgomot real al acestui model este foarte mic; în aceste condiții poate fi poziționat în living, fără nici o problemă. Eu am ales să îl fixez în living, iar atunci când aleg să dorm pe colțar, pot spune că nu îl aud deloc; adică este foarte silențios.

La început, până ajunge la temperatura setată, nivelul de zgomot crește ușor, dar asta se întâmplă la orice combină frigorifică de tip No Frost sau Full No Frost.

Probabil și calitatea, grosimea ușilor și izolarea din spate este foarte bine făcută, fiindcă zgomotul este reținut foarte bine la interiorul acestuia. Spatele este acoperit cu ceva material izolant termic, fonic și este drept, deci se poate fixa pe un perete, fără probleme. Alimentarea este la partea superioară, precum și sistemul de reglare al ușilor.

Eu sunt mulțumit de nivelul de zgomot al acestui side by side și pot spune că este cel mai silențios model văzut și testat de mine.

Combină frigorifică Side by Side cu dispenser de apă și gheață

Datorită acestui dispenser, combina frigorifică trebuie conectată la rețeaua de apă; asta implică o conductă de apă, o piesă de legătură, la care am avut nevoie de un instalator, fiindcă nu aveam sculele necesare pentru a realiza conexiunea. Se poate face de unul singur, dacă ai sculele și accesoriile necesare.

La partea de apă, pot spune că apa este foarte rece atunci când aleg să o consum pe perioada verii. Gheața produsă de acest dispense ajunge la 2-3 pahare pline de gheață, normale.

Dacă am musafiri, timpul de refacere a gheții ajunge la 1-2 ore, dar din acest punct de vedere, nu cred că este un frigider care scoate gheața mai repede.

Referitor la dimensiunile cuburilor și al gheața zdrobită, acestea sunt uneori maricele, dar nu reprezintă o problemă pentru mine.

Ce îmi place la acest model de Side by Side Samsung RS50N3513SA

Spațiul de depozitare a legumelor, a fructelor și a produselor din lapte au compartimente speciale pentru păstrare. Vechiul model nici vorbă de așa ceva; pot spune că termenul de ”valabiltate” a crescut considerabil de mult, iar asta o pot observa direct cu ochii mei, pe fructe și legume; Samsung are un sistem inteligent și bine gândit pentru a ăstra o calitatee și un aer mereu proaspăt la alimentele organice.

Frigiderul are 5 rafturi, unde poți depozita o sumedenie de oale, vase și farfurii. Spațiul pentru apă, vin este mare, rafturile fiind reglabile pe nivel, funcție de preferințe.

Compartimentele sunt de calitate, din materiale groase și cu sticlă securizată. Calitate este mult peste media aparatelor side by side, iar asta o pot spune clar, pentru că am văzut în magazine unele combine side by side, ce calitate slabă aveau la interior. Samung a ales calitate înainte de toate, la care se adugă utilul; totul este bine poziționat, pentru a ajunge uțor la produsul dorit.

La partea exterioară, ușa are un aspect foarte interesant, ce îmi combină perfect mobila de bucătărie, care are o nuanță asemănătoare. La capitolul funcții utile și recomandate în orice combină side by side, enumerăm protecția pentru copii, mod de vacanță pentru economie la energia electrică și semnal audio pentru uși deschise.

O scurtă concluzie, cu părere bună despre Samsung RS50N3513SA/EO

Punând toate aspectele, toate funcțiile adunate la un loc, plus calitate, fac din acest produs un rezultat și o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un frigider side by side de calitate, eficient și performant. Un produs bun trebuie să fie rezistente la uzură, în special la zona de uși, rafturi, sticlă și motor, precum și la durabilitatea lui în timp; motorul să funcționeze fără probleme, sistemul de răcire să fie bine pus la punct și totul să fie comform așteptărilor tale.

Cred că cei de la Samsung au reușit să facă asta, prin aces model de combină side by side. Eu o recomand, cumpărătorii o recomandă și părerile acestora o dovedesc.

Side by side Samsung RS50N3513SA/EO

  • cel mai bun motor de tip Inverter – Full No Frost
  • raport calitate/preț foarte bun- produs utilizat de mine
  • design premiat, uși de calitate, mânere solide
  • dispenser automat, gheată + apă rece – conexiune la apă
  • afișaj digital + control prin Touch – elegant și atent finisat
  • spațiu de depozitare eficiente, ergonomice – materiale groase
  • capacitate mare de stocare  501 litri
  • clasă de eficiență medie – consum redus de energie/anual
  • nivel de zgomot redus – perfect pentru living
  • află prețul aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.