Pareri si Review LG RC90U2AV4Q

Dacă ești în căutarea unui uscător de haine premium, aici vei descoperi unul din cele mai bune uscătoare de rufe marca LG și poate unul din cele mai bune uscătoare de rufe pe care le poți achiziționa în acest moment. Spun această afirmație datorită faptului că acest model de la LG este considerat un produs foarte reușit, care a mulțumit zeci și sute de clienți până în acest moment, iar asta se datorează eficienței și calității produsului LG.

Modelul a apărut la începutul anului acesta, iar de atunci a înregistrat vânzări foarte bune pe mediul online, mulțumit o mulțime de ccumpărători. Acest lucru se datorează sistemului de uscare a rufelor patentat LG și a randmanetului oferit în raport cu capacitatea acestuia de uscare a rufelor. Este unul din cele mai bune uscătoare de rufe cu pompă de căldură marca LG și nu numai; te invit în continuare să citești review-ul complet la uscătorul de rufe LG RC90U2AV4Q.

Review uscător de rufe LG RC90U2AV4Q

Atunci când ne referim la uscătoarele de rufe LG, aducem în față partea de funcții și programe speciale marca LG, pe care aceste modele premium le au în dotare. În mare parte acestea aduc reputația bună și foarte bună la uscătoarele de rufe LG, fiindcă ele cresc considerabil nivelul de uscare a rufelor precum și modul în care acestea sunt uscate. Față de alte modele de la alti producători, acestea se bazează pe programe dedicate în funcție de materialul hainelor, cu diagnosticare automată și detectare automată, pentru a ne face viața mai ușoară.

Uscător de rufe LG cu programe de uscare speciale

Nu toate uscătoarele LG sau de alt brand au programe speciale de uscare a rufelor. Acest model fiind unul premium, cei de la LG au adăugat 4 programe speciale și foarte utile de uscare a rufelor, pentru un randament maxim, funcție de cerințele și nevoile fiecăruia.

Diferența față de alte uscătoare de rufe se va vedea și simți automat, cu ajutorul acestor programe speciale.

LG a ales aceste 4 programe speciale de uscare a rufelor, deoarece sunt cele mai des folosite și au cel mai bun rezultat. Aceste programe sunt:

 • uscător de rufe LG cu program de uscare rapidă – una din cele mai folosite programe pe care chiar eu le folosesc, deoarece am nevoie rapidă de haine spălate și uscate; acest model are uscare rapidă la 30 minute; eu cred că este cel mai uti program la un uscător de rufe.
 • uscător de rufe LG cu program de uscare cu aer rece – poate una din cele mai noi sisteme de uscare a rufelor, cea cu aer rece; acest program face ca rufele să nu se contracte și să par a fi uscate natural. Facem economie de energie considerabil, iar rufele sunt mult mai pufoase.

Iar celelalte 2 sunt uscare normală cu aer cald, fierbinte și uscare cu coș; adică rufele se pot pune într-un cos special pentru o uscare mai rapidă. Toate combinate la un loc, îți vor asigura o uscare rapidă în funcție de materialul hainelor, timpul disponibil și cât de puternic vrei să fie acestea uscate. Îți garantez că le vei folosi pe toate, fiindcă eu deja le folosesc aproape zilnic.

Uscător de rufe LG cu pompă de căldură premium

Despre cum alegem cea mai bună mașină de uscat rufe sau uscător de rufe, poți citi mai multe recomandări din acest articol foarte bun. Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură sunt foarte populare și au un randament foarte bun la sucarea rufelor. Sunt de departe cele mai eficiente aparate de uscare a rufelor, pe care le găsim pe piață momentan.

Avantajul acestui sistem de pompă, este că apa se extrage în proporție de peste 99% din haine, iar aerul cald produs de pompă le usucă perfect după ce apa a fost îndepărtată. Tot datorită acestui sistem de pompă căldură, avem și funcții speciale care cresc randamentul uscătorului, micșorează costurile și le fac mai eficiente.

Uscătorul de rufe LG RC90U2AV4Q are senzor de automat de detectare a umidității hainelor, iar asta înseamnă că nici o haină scoasă din el nu va fi umedă vreodată.

Pompa de uscare a acestui model este de tip Dual-Inverter, ceea ce înseamncă că poate funcționea cu aer la viteză foarte mare sau la viteză foarte mică, pentru a pătrunde maxim în rufe și fără se le deterioreze țesutul.

Uscător de rufe cu conexiune Wi-Fi

Cred că LG este printre puținii producători de uscătoare rufe care au această posibilitatea de a conecta uscătorul de rufe la Wi-Fi. Din această aplicație specială, vei putea vedea statusul hainelor, vei putea urmări programul sau poți să pornești direct de pe telefon uscătorul de rufe.

Pentru mine este o aplicație utilă, pe care am folosit-o destul de des la început, când am folosit pentru primele dăți, acest uscător de rufe. Cu timpul, treptat, vei înceta să te mai uiți la cum uscă hainele și dacă apar probleme cu uscătorul de rufe, fiindcă nu vei mai avea timp.

Ce mai îmi place la uscătorul de rufe LG RC90U2AV4Q – păreri

Îmi place că are un compartiment pentru scame dublu, față de alte mașini care au un compartiment foarte mic. Aici se adună foarte multă mizerie, scame, fire de păr rezultate din haine. Îmi place foarte mult că hainele sunt în proporție de peste 95% fără scame; recomand să verifici la 2-5 uscări, acel compartiment de scame, pentru a-l curăța. Altfel, pot apărea mirosuri neplăcute de la el.

Compartientul pentru apa rezultată din uscare este mare și trebuie golit aproximativ la 4-5 spălări sau mai mult, funcție de încărcarea de rufe. La unele modele de uscătoare, recipientul trebuie golit aproape de fiecare dată. Cei de la LG au mărit capacitatea pentru un confort sporit.

Uscător de rufe cu ușă reversibilă

Foarte puține uscătoare de rufe au ușă reversibilă, iar asta îți va creea probleme dacă alegi să îl poziționezi în baie, hol, suprapus sau într-un spațiu restrâns. Eu am fost nevoie să îmi schimb ușa la uscător pe cealaltă parte, pentru a se deschide la fel cu cea a mașinii de spălat rufe, și pentru că spațiul nu îmi permitea asta.

Tot procesul de mutare a ușii la uscătorul de rufe am făcut-o eu personal, fără ajutor specializat. Ai nevoie de puțină atenție și de o mașină pentru filetat.

Unul din cele mai silențioase uscătoare de rufe LG

Pot spune că este cel mai silențios aparat din apartamentul meu. Nici măcar nu îl aud, el fiind poziționat pe hol. Nu am probleme cu el la capitolul zgomot și nici vecinii mei. Nu scoate nici un zgomot ciudat, funcționează silențios și îl pot folosi fără probleme pe timp de noapte. Dimineața mă trezesc cu hainele uscate și sunt pregătit de plecare.

Cred că totul se datorrează faptului că acest model are o pompă de căldură de generație nouă, de tip dual-inverter și care funcționează foarte silențios. Ușa este cu pereți dubli sau chiar tripli, fiindcă antifonează foarte bine atunci când este în funcțione; iar carcasa este solidă, bine lucrată și cred că are sistem de izolare fonică pe interior.

Uscator de rufe LG RC90U2AV4Q

 • cel mai bun model din gama LG Premium
 • uscător de rufe cu pompă de căldură generație nouă
 • model foarte silențios – perfect pentru living-room
 • calitate foarte bună la toate părțile componente
 • sistem automat de detectare a umidității + conexiune Wi-Fi
 • capacitate mare de uscare a rufelor 9 kg – peste medie
 • sistem de uscare rapidă a rufelor – foarte util
 • compartiment pentru scame dublu
 • ușă reversibilă – schimbare rapidă
 • cel mai apreciat uscător marca LG
 • peste 25 de cumpărători mulțumiți
 • află prețul aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.