Mi-am cumparat Vacuum Window Cleaner

La scurt timp după ce mi-am cumparat noul apartament și l-am finisat complet, am fost nevoie să cumpăr accesori pentru curățarea geamurilor, atât pe interior cât și pe exterior. După ce am căutat pe internet cele mai bune aparate de spălat geamuri, cele mai bune lavete pentru geamuri și tot felul de produse, am găsit unul foarte interesant și anume aparatul de spălat geamuri Vacuum Window Cleaner de la AloShop.

Înainte de a cumpăra acest aparat de spălat geamuri, am zis că trebuie să merg în cel mai apropiat magazin aloShop din cartier și să văd despre ce anume este vorba și dacă merită să cumpăr un aparat de curățat geamuri. Zis și făcut; am mers, am discutat cu personalul de acolo și mi-a recomandat acest aparat de curățat geamuri și mi-au spus că și eu l-au folosit și sunt mulțumiti de el. În cele din urmă, m-au convis și pe mine și revenind acasă, l-am comandat de pe siteul oficial (vezi site aici).

Cel mai bun aparat de spălat/curățat geamuri

După ce mi-am comandat aparatul de spălat geamuri Vacuum Window Cleaner am constata că am făcut o alegere foarte bună. Până acum, trebuie să folosesc o grămadă de lavete pentru spălarea geamurilor și tot nu ieșeau perfec de curate, cum voiam eu. Cu acest aparat totul s-a schimbat în bine, iar calitatea geamului la final se vede de la distanță.

Aparatul vine echipat cu un sistem separat de spary pentru a inmuia suprafața geamului și murdăria invizibilă de pe el. Îmi place foarte mult că are acest sistem de pulverizare care se folosește înainte de a spăla geamul, pentru că nu mai trebuie să îl dai cu lavetă umedă, ci folosești acel spary cu lavetă încorporată.

După ce ai folosit acest sistem de spary, folosești aparatul de spălat geamuri, care se comportă excelent. Acesta este prevăzut cu o lamelă din cauciuc care se lipește perfect pe sticla geamului și care nu necesită apăsare foarte puternică. Acesta mi se pare a fi un avantaj foarte bun, deoarece se poate folosi pe suprafațe mari fără să te obosești exagerat.

Aparat de spălat geamuri cu sistem de aspirare

Funcția de aspirare de la acest dispozitiv ajută foarte mult și a fost bine gândit încă de la început. Cu lamelele simple din cauciuc riscai să tragi toată apa de pe sticlă într-un colț, iar ulterior să picure pe podea. Folosind acest aparat de curățarea a geamurilor Vacuum Window Cleaner, nu vei mai păța asta, fiindcă aparatul are un sistem simplu de reținere a apei rezultate de la lamela de cauciuc.

Mai pe scurt, acesta are un spațiu de depozitare a apei/soluției de curățat geamuri. Acestea are o capacitate mare zic eu și îți va ajunge să cureți toate geamurile dintr-un aparatament și poate la o casă cu un singur nivel. Aparatul se golește rapid, necesită o cliătire rapid și totul este gata pentru o nouă utilizare.

Aparat de spălat geamuri cu tijă reglabilă

Îmi place foarte mult că acum pot spăla fără probleme geamurile și pe exterior, fără să mă întind pe afară. Cu tija regalbilă care se poate monta rapid pe mânerul acestuia, pot spăla și pe exterior geamurile fără nici cea mai mică problemă. Eficiența este maximă, rezultatul este cel dorit și totul se face foarte ușor.

Aparatul are o greutate redusă, acesta fiind foarte ușor de manevrat. Este fabricat în totalitate din plastic de bună calitate, fără părți care să scărție sau ceva să nu îți placă. La capitolul nivel de zgomot, aparatul este foarte silențios, și trebuie încarcat cu ajutorul unui acumulator inclus în pachet. Timpul de încarcare este relativ scurt, iar cu o singură încarcare se poate lucra eficient pe tot apartamentul.

Aparatul se poate folosi și la zona de baie, în special pe sticla de la dus de tip walk-in, care se poate curăța cu acest aparat pentru geamuri Vacuum Window Cleaner.

Părerea mea despre Vacuum Window Cleaner

Eu mă declar foarte mulțumit de ceea ce face acest aparat de curățat geamuri. Se folosește rapid, te scutește de toate lavetele inutile, de schimbatul apelor și toată opeațiunea se face într-un mode foarte simplu și rapid. Nu voi mai folosi lavete pentru geamuri, pentru că vor lăsa pete de fiecare dată.

Folosit acest aparat de Vacuum Window Cleaner am scurtat timp și bani. Pentru prețul pe care l-am oferit pe el, eu îl consider un best-buy și am să îl recomand și părinților mei, deoarece este foarte util. Ei locuiesc la casă și au multe geamuri de întreținut, deci o să le fie de mare folos.

Aparat de spălat geamuri cu funcție de aspirare 3 in 1 Vacuum Window Cleaner

  • perfect pentru interior/exteriorul geamurilor
  • ușor de manevrat, sisem de aspirare a apei în recipient
  • lamelă din cauciuc de bună calitate
  • este foarte silențios – testat de mine
  • autonomie reală de 20-25 minute
  • sistem de extensie rapid de montat/demontat
  • raport calitate preț foarte bun – perfect pentru oglinzi
  • află prețul aici 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.