Cel mai bun sistem de filtrare a apei

Datorită calității apei, sistemele de filtrare pentru apartamente au devenit foarte populare în rândul oamenilor care caută să consume cea mai bună apă sau apa cu cea mai bună calitate. Un aparat de filtrare poate face minuni pentru un apartament, fiindcă acestea au specificații foarte bune și calitatea apei rezultate va fi mult mai bună.

Eu am ales unul din cele mai bune sisteme de filtrare a apei pentru apartament și anume, am ales filtrul apa BigBlue 20″ AQUAFILTER. Este unul din cele mai recomandate filtre de apă pentru apartamente, case de dimensiuni mici care se pot instala rapid, ușor și au un randament foarte bun.

Cum alegem cel mai bun sistem de filtrare a apei pentru apartament ?

Un sistem de filtrare a apei trebuie ales în funcție de nevoile fiecăruia din noi. Dacă constatăm că calitatea apei din apartament are un gust ciudat, culoare schimbată sau impurități vizibile, recomand să faci o sesizare la compania de apa din zonă.

Dacă aceste probleme persistă și nu se pot lua măsuri concrete, recomandarea mea este să alegi un filtru de apă pentru apartament. Unul din cele mai bune aparate pentru filtrarea apei este modelul BigBlue 20″ AQUAFILTER, model ales și de mine.

Recomand testare/verificarea apei la robinet

Datorită calității pe interior a conductelor de apă, datorită vechimii acestora, calitea apei poate scădea considerabil, indiferent dacă de la sursa de tratare a fost trimisă perfect potabilă. Apa se degradează pe traseul conductelor, până la utilizator.

Pentru a evita folosirea unei ape de proastă calitate, eu îți recomand cu mare încredere să apelezi la un filtru de apă, deoarece este foarte important ca apa consumată să fie perfect potrabilă. Dacă nu, eventualele probleme de sănătate vor începe să apară pentru fiecare membru al familiei.

Avantajele sistemului de filtrare a apei BigBlue 20″ AQUAFILTER

După ce am avut și eu probleme cu apa, gustul, calitatea și toate erau afectate, am decis să îmi cumpăr acest filtru de apă de la AquaFilter, producător mondial de filtre de apă, respectiv specializați pentru așa ceva. Am făcut această alegere, după ce am citit acest articol, precum și la recomandarea unor prieteni din cadrul stației de tratare a apei din zona mea.

Avantajul clar al acestui sistem de filtrare a apei este că se poate monta foarte ușor, fără să fie nevoie de un instalator. Un alt avantaj, este că filtrele disponibile pentru acest model sunt ușor de găsit, iar eu recomand să cumperi 2-3 filtre de schimb pentru el, odată cu comanda produsului.

Filtrele se pot schimba de 2-3 ori pe an, pentru un randament maxim. Eu le schimb de 3 ori pe an, iar în tot acest interval de timp, am garanția unei ape perfect potabile, fără impurități și gusturi.

Părerea mea despre sistemul de filtrare a apei BigBlue 20″ AQUAFILTER

Din punctul meu de vedere, investiția făcută cu un astfel de filtru apă, este foarte bună. Acum apa nu mai are gust a clor, nu mai are impurități și nici miros sau alte culoare ciudată. Apa este mult mai limpede, mai curată și parcă am poftă mai mare să beau apă, de când folosesc acest filtru.

În trecut am mai folosit cană filtrantă pentru a filtra apa, dar am renunța la ea pentru că acest sistem de filtrare a apei, scoate o calitate 100% bună de apă. Eu mă declar foarte mulțumit, iar randamentul pentru apa este foarte bun, Curăță eficient apa din toate punctele de vedere, iar ca și spațiu de montare, acesta este foarte redus.

Filtrul funcționează excelent la o presiunea de 1 bar și nu recomand să îl folosești dacă ai peste 3,8 bari, deoarece se poate defecta. Dacă ai presiune mare în instalație, recomand să montezi un reductor de presiune pe rețeaua interioară sau în cămin.

Sistem de filtrare cu filtre de schimb accesibile

Filtrele de schimb au un preț cuprins între 60 și 150 lei. Din acest interval eu am ales cartuș filtrant cu cărbune activ, pentru a elimina mai eficient mirosurile și gusturile din apă. Mi se pare că are cel mai bun raport preț calitate și este cel mai eficient pe care eu l-am testat.

Filtrul se schimbă foarte ușor, fără să fie necesar intervențai unui instalator. Citești atent instrucțiunile de folosire și în maxim 5 minute ai schimbat filtrul din interiorul acestuia. Eu recomand acest cartuș de filtrare.

În concluzie, pot spune că am făcut o alegere foarte bună și îți recomand să o faci ști tu, dacă ai probleme cu apa la robinet. Filtrul își face treaba fără probleme, nu se înfundă și randamentul de apă potabilă este foarte bun. Raportul preț calitate este mai mult decât excelent, iar recomandările celor din industrie îl fac să fie un best-buy al momentului.

Filtru apa BigBlue 20″ AQUAFILTER

  • peste 15 cumpărători mulțumiți de acest sistem
  • cel mai potrivit sistem de filtrare pt. apartament
  • întreținere rapidă, ușoară
  • filtru anti-microbian inclus
  • filtru anti-bacterian inclus
  • certificat UE, atestat pentru apă potabilă
  • indicator de presiune integrat
  • ușor de montat/instalat
  • debit mare de filtrare a apei
  • află prețul oficial aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.